Kaikki viestit
- MIkä on Dansukker Glukoosisiirapin DE-luku?
- Miten Ruokokidesokeri sticks 4 g -pakkausmateriaali lajitellaan?
- Mansikanmakuisen tomusokerin saatavuus
- Uudet annospalasokerit
- Laitoin vahingossa hillosokeria, kun pakastin mansikat. Onko ok?
- Onko eri Hillosokereilla tai Hillo-marmeladisokerilla tehty hillo paistonkestävää?
- Annospalasokerit
- Helppo muistisääntö Dansukker Hillosokerin annosteluun
- Tehdäänkö SteviaSokeria enää?
- Fariinisokeripakkauksen avaaminen ja säilyttäminen
- Dansukker Glukoosisiirappi ja FODMAP-ruokavalio
- Missä Hyytelösokeri Multia myydään?
- Sopiiko glukoosisiirappi vehnäallergiselle?
- Dansukker Hillosokeri – nyt suomalaista juurikassokeria
- Vanha glukoosisiirappi
- Väriraesokeri
- Eikö ruokosokerisiirappia enää valmisteta?
- Miksi mansikat nousevat pintaan hillosokerilla keitettäessä?
- Hyytelösokerin käyttö mehun kanssa
- Tietoa koko tuotevalikoimasta
- Mitä eroa on Vaalealla Siirapilla ja Vaalealla Luomusiirapilla?
- Voinko käyttää Hillosokeria, jos parasta ennen -päiväys on mennyt umpeen?
- Voiko Hyytelösokeria käyttää parasta ennen -päivän jälkeen?
- Voiko Tummaa siirappia käyttää parasta ennen -päivämäärän jälkeen?
- Mitä Glukoosisiirappi on?
- Voiko Leipäsiirappia käyttää tumman siirapin tavoin, esim. pipareihin?
- Miksi siirappeja ei saa säilyttää jääkaapissa?
- Mitä Iso kandisokeri on?
- Miten kovettuneen Tumman Muscovadosokerin saa pehmeäksi?
- Miksi kermavaahdosta tulee kitkerää, kun sen makeuttaa Vaniljasokerilla?
- Mitä ovat tummat pilkut Vaniljasokerissa?
- Mikä ero on Hyytelösokerilla ja Hyytelösokeri Multilla?
- Voiko Hyytelösokeria ja Hyytelösokeri Multia käyttää säilöntään ja lisäkehyytelöiden valmistukseen?
- Miksi Hyytelösokerikuorrutus ei hyydy, jos se tehdään tuoremehuun?
- Voiko Hyytelösokeria käyttää maitopohjaisiin tuotteisiin?
- Voiko Hyytelösokeria käyttää kuten liivatetta?
- Sisältääkö Hyytelösokeri liivatetta?
- Miten kovettuneen Fariinisokerin saa pehmeäksi?
- Miten Fariinisokeri pitäisi säilyttää, ettei se kovettuisi?
- Mitä tärkkelystä Tomusokeri sisältää ja miksi?
- Miksi Hillosokerissa on kovetettua kasvirasvaa?
- Mitä eroa on Hillosokerilla ja Minihillosokerilla?
- Voiko Hillosokeria käyttää tuoremarjasurvokseen?
- Voiko hillosokereilla tehdyn hillon pakastaa?
- Voiko Hillosokeria ripotella pakastettaviin marjoihin?
- Missä hillot kannattaa säilyttää ja kauanko ne säilyvät?
- Paljonko hillosokereilla valmistetut marjahillot sisältävät lisättyä sokeria?
- Voiko Hillosokeria käyttää leivontaan?
- Hillosokerissa on tummia pilkkuja, voiko sitä vielä käyttää?
- Valmistin hillon Hillosokerista. Miksi hillo ei hyydy?