Mitä eroa on Hillosokerilla ja Minihillosokerilla?

Dansukker Hillosokeri ja Dansukker Minihillosokeri sisältävät molemmat hyytelöimisaineena pektiiniä, mutta niillä tehdyt marjahillot eroavat toisistaan mm. lisätyn sokerin, säilyvyyden ja kiinteyden suhteen.
Dansukker Minihillosokeri on kehitetty vähemmän sokeria sisältävien marjahillojen valmistukseen. Alhaisemman sokeripitoisuuden vuoksi Minihillosokerilla tehty marjahillo pitää säilyttää jääkaapissa ja sillä on lyhyempi säilyvyysaika (avaamattomana n. 6 kk) kuin Hillosokerilla tehdyssä hillossa (avaamattomana n. 1 vuosi).
Hillosokeriin verrattuna Minihillosokerilla tulee hieman löysempää marjahilloa.

Dansukker Hillosokerilla syntyvät hillojen ohella myös monet muut marja- ja vihannessäilykkeet, kuten mustaherukkahyytelö ja kiinteä kurkkusalaatti.

Lue lisää säilöntäsokereistamme.

Dansukker Kuluttajapalvelu

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.