Mikä ero on Hyytelösokerilla ja Hyytelösokeri Multilla?

Hyytelösokeri Multia voidaan käyttää myös maitopohjaisten tuotteiden kanssa: Hyytelösokeri Multin hyytelöimisaineet ovat karrageeni ja johanneksenleipäpuujauhe, joiden ansiosta tuotetta voi käyttää myös maitotaloustuotteiden, kuten kerman kanssa. Perinteisen Hyytelösokerin hyytelöimisaineena on pektiini, joka on tehokas hyytelöittäjä, mutta joka vaatii toimiakseen sopivan happaman ympäristön. Tämän johdosta tuote ei sovi käytettäväksi maitopohjaisten tuotteiden kanssa. Hyytelösokeri Multilla syntyvä hyytelö ja kakkukiille on rakenteeltaan pehmeämpää.
Dansukker Kuluttajapalvelu

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.