Dansukker Glukoosisiirappi ja FODMAP-ruokavalio
Glukoosisiirappi eli tärkkelyssiirappi valmistetaan pilkkomalla tärkkelystä hydrolysoimalla. Tärkkelys on glukoosiyksiköistä muodostunutta ketjua.
100 grammaa Dansukker Glukoosisiirappia sisältää 77 g hiilihydraattia, josta sokereiden osuus on 23 g. Sokereihin sisältyvät glukoosi (n. 13 % siirapin painosta) ja maltoosi (n. 10 %). Loppuosa hiilihydraatista (54 g) on maltotrioosia ja pitkäketjuisia hiilihydraatteja. Glukoosisiirapissa ei ole fruktaaneja (FOS) eikä galakto-oligosakkarideja (GOS).
100 grammaa Dansukker Glukoosisiirappia sisältää 77 g hiilihydraattia, josta sokereiden osuus on 23 g. Sokereihin sisältyvät glukoosi (n. 13 % siirapin painosta) ja maltoosi (n. 10 %). Loppuosa hiilihydraatista (54 g) on maltotrioosia ja pitkäketjuisia hiilihydraatteja. Glukoosisiirapissa ei ole fruktaaneja (FOS) eikä galakto-oligosakkarideja (GOS).
Seuraa viestiä
0
seuraajaa
Poistettu kommentti