Kaikki viestit
- Mansikanmakuisen tomusokerin saatavuus
- MIkä on Dansukker Glukoosisiirapin DE-luku?
- Miten Ruokokidesokeri sticks 4 g -pakkausmateriaali lajitellaan?
- Uudet annospalasokerit
- Laitoin vahingossa hillosokeria, kun pakastin mansikat. Onko ok?
- Onko eri Hillosokereilla tai Hillo-marmeladisokerilla tehty hillo paistonkestävää?
- Annospalasokerit
- Helppo muistisääntö Dansukker Hillosokerin annosteluun
- Siman valmistaminen – usein kysytyt kysymykset simasta
- Tehdäänkö SteviaSokeria enää?
- Fariinisokeripakkauksen avaaminen ja säilyttäminen
- Itse tehtyjen makeisten säilyminen
- Mikä tuote on englanninkielisten reseptien "brown sugar"?
- Perinteinen mustikkapiirakka
- Virkistävä marjamehu
- Dansukker Glukoosisiirappi ja FODMAP-ruokavalio
- Missä Hyytelösokeri Multia myydään?
- Sopiiko glukoosisiirappi vehnäallergiselle?
- Dansukker Hillosokeri – nyt suomalaista juurikassokeria
- Vanha glukoosisiirappi
- Väriraesokeri
- Eikö ruokosokerisiirappia enää valmisteta?
- Ruokosokeri vai sakkaroosi?
- Paljonko desilitra sokeria painaa?
- Paljonko marjoja tai omenoita tarvitaan litraan hilloa?
- Luumusiirapin säilyvyys
- Voiko hyydytetyn mustikkakakun pakastaa?
- Miksi vaahto pitää poistaa eli kuoria hillon pinnalta?
- Paljonko sokeria käytetään höyrymehuun mehumaijalla tai kattilassa keitettävään marjamehuun?
- Makeisten ja kinuskin keittolämpötilat
- Liköörin korvaus
- Miksi mansikat nousevat pintaan hillosokerilla keitettäessä?
- Sitruunan korvaus?
- Raikas raparperijuoma: säilyvyys?
- Miten kierrätän Fariinisokerin pakkauksen?
- Hyytelösokerin käyttö mehun kanssa
- Tummien sokereiden ja siirappien makumaailma
- Tietoa koko tuotevalikoimasta
- Paljonko marjat painavat?
- Sokeri syntyy luonnossa
- Marjojen pakastaminen
- Kakkukiilteen ohje
- Tulosta värikkäät etiketit hillopurkkeihin
- Tervetuloa Hillo-Infoon!
- Sokerilla on monta tehtävää
- Mitä eroa on Vaalealla Siirapilla ja Vaalealla Luomusiirapilla?
- Miksi Sirkku- ja Pulmu-pakkaukset näyttävät vajailta?
- Miksi suomalaisen Taloussokerin GTIN-koodi ei ole 64-alkuinen?
- Mitä on demerarasokeri?
- Mitä on melassi?