Sokerilla on monta tehtävää
Sokerin makeus on ainutlaatuisen puhdas, eikä siinä ole sivu- tai jälkimakuja. Makeuttaminen onkin sokerin tärkein tehtävä. Makeuden lisäksi sokerilla on monia muitakin elintarvikkeiden laatuun vaikuttavia ominaisuuksia. Sokeri korostaa elintarvikkeen aromia, parantaa säilyvyyttä, vaikuttaa rakenteeseen, lisää tilavuutta ja alentaa jäätymispistettä. Sokerin käyttöalue on laaja: makeisten, jäätelön, leivonnaisten ja juomien valmistuksesta elintarvikkeiden käymisprosesseihin.
Lue lisää:
https://www.dansukker.fi/fi/tietoa-sokerista/sokerilla-on-monta-tehtavaa.aspx
Lue lisää:
https://www.dansukker.fi/fi/tietoa-sokerista/sokerilla-on-monta-tehtavaa.aspx
Seuraa viestiä
0
seuraajaa
Poistettu kommentti