Sokerilla on monta tehtävää

Sokerin makeus on ainutlaatuisen puhdas, eikä siinä ole sivu- tai jälkimakuja. Makeuttaminen onkin sokerin tärkein tehtävä. Makeuden lisäksi sokerilla on monia muitakin elintarvikkeiden laatuun vaikuttavia ominaisuuksia. Sokeri korostaa elintarvikkeen aromia, parantaa säilyvyyttä, vaikuttaa rakenteeseen, lisää tilavuutta ja alentaa jäätymispistettä. Sokerin käyttöalue on laaja: makeisten, jäätelön, leivonnaisten ja juomien valmistuksesta elintarvikkeiden käymisprosesseihin.
Lue lisää:
https://www.dansukker.fi/fi/tietoa-sokerista/sokerilla-on-monta-tehtavaa.aspx
Dansukker Kuluttajapalvelu

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.