Siirry uusimpaan kommenttiin

Fariinisokeripakkauksen avaaminen ja säilyttäminen

Hei!
Kysyn fariinisokerin pakkauksesta, ensinnäkin avaaminen, miten se tehdään oikein, jos leikkaa pussinsuun auki, teippiä ei voi käyttää. Fariinisokeri kovettuu jo ennen avaamista, nytkin kaivoin veitsellä tarvittavan määrän ja loppu on seuraavalla käyttökerralla kivikovaa, mahdoton mitata tarvittavaa määrää. Oletteko miettineet pakkausmateriaalin vaihtamista esim. muovitettuun pahvipakkaukseen? Nykyinen pakkaus ei ole toimiva. Millä keinolla kovettuneen sokerin saa pehmeäksi, olen käyttänyt vettä, mutta sokerista tulee siirappimaista. Miten olisi uutena pakkauksena muovipullo kuten siirapissa, isommalla suulla?


Kommentit

 • Hei!

  Kiitos yhteydenotosta.

  Avattu fariinipussi kannattaa säilyttää huolellisesti esim. kuminauhalla suljettuna tiiviissä muovirasiassa tai lasipurkissa kovettumisen estämiseksi.

  Tällä hetkellä ei ole suunnitelmia pakkausmateriaalin tai täysin uuden pakkauksen vaihdosta, mutta vien terveiset tuotekehityksestä ja pakkaussuunnittelusta vastaaville.

  Kovettunut Fariinisokeri pehmenee 1–2 vuorokaudessa, kun pussiin lisätään noin 1 tl vettä ½ kg fariinisokeria kohti. Pieni määrä vettä riittää, jotta sokerista ei tule siirappimaista.

  Terveisin,
  Kuluttajapalvelu
  Dansukker Kuluttajapalvelu
 • Laita avattu fariinisokeripussi ns. minigrippussiin ja jääkaappiin niin säilyy pitkään pehmeänä.
 • Hei Soile

  Kiitos vinkistä! Otamme mielellämme vastaan tällaisia kuluttajien hyväksi havaittuja vinkkejä ja olemmekin aikeissa lisätä niitä nettisivuillemme.

  Mukavaa talven jatkoa!

  Ystävällisin terveisin
  Suomen Sokeri Oy
  Kuluttajapalvelu/
  Inari Kettula
  Inari

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.