Fariinisokeripakkauksen avaaminen ja säilyttäminen
Hei!
Kysyn fariinisokerin pakkauksesta, ensinnäkin avaaminen, miten se tehdään oikein, jos leikkaa pussinsuun auki, teippiä ei voi käyttää. Fariinisokeri kovettuu jo ennen avaamista, nytkin kaivoin veitsellä tarvittavan määrän ja loppu on seuraavalla käyttökerralla kivikovaa, mahdoton mitata tarvittavaa määrää. Oletteko miettineet pakkausmateriaalin vaihtamista esim. muovitettuun pahvipakkaukseen? Nykyinen pakkaus ei ole toimiva. Millä keinolla kovettuneen sokerin saa pehmeäksi, olen käyttänyt vettä, mutta sokerista tulee siirappimaista. Miten olisi uutena pakkauksena muovipullo kuten siirapissa, isommalla suulla?
Kysyn fariinisokerin pakkauksesta, ensinnäkin avaaminen, miten se tehdään oikein, jos leikkaa pussinsuun auki, teippiä ei voi käyttää. Fariinisokeri kovettuu jo ennen avaamista, nytkin kaivoin veitsellä tarvittavan määrän ja loppu on seuraavalla käyttökerralla kivikovaa, mahdoton mitata tarvittavaa määrää. Oletteko miettineet pakkausmateriaalin vaihtamista esim. muovitettuun pahvipakkaukseen? Nykyinen pakkaus ei ole toimiva. Millä keinolla kovettuneen sokerin saa pehmeäksi, olen käyttänyt vettä, mutta sokerista tulee siirappimaista. Miten olisi uutena pakkauksena muovipullo kuten siirapissa, isommalla suulla?
Seuraa viestiä
0
seuraajaa
Kiitos yhteydenotosta.
Avattu fariinipussi kannattaa säilyttää huolellisesti esim. kuminauhalla suljettuna tiiviissä muovirasiassa tai lasipurkissa kovettumisen estämiseksi.
Tällä hetkellä ei ole suunnitelmia pakkausmateriaalin tai täysin uuden pakkauksen vaihdosta, mutta vien terveiset tuotekehityksestä ja pakkaussuunnittelusta vastaaville.
Kovettunut Fariinisokeri pehmenee 1–2 vuorokaudessa, kun pussiin lisätään noin 1 tl vettä ½ kg fariinisokeria kohti. Pieni määrä vettä riittää, jotta sokerista ei tule siirappimaista.
Terveisin,
Kuluttajapalvelu
Kiitos vinkistä! Otamme mielellämme vastaan tällaisia kuluttajien hyväksi havaittuja vinkkejä ja olemmekin aikeissa lisätä niitä nettisivuillemme.
Mukavaa talven jatkoa!
Ystävällisin terveisin
Suomen Sokeri Oy
Kuluttajapalvelu/
Inari Kettula