Valmistin hillon Hillosokerista. Miksi hillo ei hyydy?
Yleensä liian löysään hilloon on syynä liian lyhyt keittoaika. Keittoaika alkaa siitä, kun seos alkaa kuplia = kiehua kevyesti kattilassa. Jos hilloa keitetään liian vähän, hillosokerin hyytelöimisaine pektiini ei todennäköisesti ehdi liueta nesteeseen. (huom! liian pitkä keittoaika voi heikentää pektiinin tehoa). Hyvän lopputuloksen varmistamiseksi suosittelemme käyttämään pakkauksen ohjeessa annettuja määriä. Suuria määriä keitettäessä perusohjeen keitto- tai valmistusajat eivät enää pidä paikkaansa. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa (kesäkuumalla hillo jäähtyy ja hyytyy hitaammin).
Tervetuloa Hillo-Infoon!
https://www.dansukker.fi/fi/inspiroidu/hillot-ja-mehut/tervetuloa-hillo-infoon.aspx
Mehusta valmistettavan hyytelön annostus on eri kuin hillolla: litra mehua / 800–1000 g Dansukker Hillosokeria.
Tervetuloa Hillo-Infoon!
https://www.dansukker.fi/fi/inspiroidu/hillot-ja-mehut/tervetuloa-hillo-infoon.aspx
Mehusta valmistettavan hyytelön annostus on eri kuin hillolla: litra mehua / 800–1000 g Dansukker Hillosokeria.
Seuraa viestiä
0
seuraajaa
Poistettu kommentti