Siirry sisältöön
Suomen Sokerin

    Lisää samanlaisia viestejä

    www.dansukker.fi
    Kotisivut Facebook Ihan itse tehty Instagram Dansukker Suomi YouTube Dansukker Suomi
    1. Foorumi
    2. Kaikki viestit

    Kaikki viestit

    • Siman valmistaminen – usein kysytyt kysymykset simasta
    • Itse tehtyjen makeisten säilyminen 1
    • Perinteinen mustikkapiirakka 1
    • Virkistävä marjamehu 1
    • Paljonko marjoja tai omenoita tarvitaan litraan hilloa? 1
    • Luumusiirapin säilyvyys 1
    • Voiko hyydytetyn mustikkakakun pakastaa? 1
    • Paljonko sokeria käytetään höyrymehuun mehumaijalla tai kattilassa keitettävään marjamehuun?
    • Makeisten ja kinuskin keittolämpötilat 1
    • Liköörin korvaus 1
    • Sitruunan korvaus? 1
    • Raikas raparperijuoma: säilyvyys? 1
    • Kakkukiilteen ohje
    • Reseptissä lukee raakasokeria, mitä se on?
    • Voiko Glukoosisiirapin korvata Tummalla siirapilla?
    • Paljonko sima sisältää alkoholia?
    • Voiko siman tehdä kuivahiivalla?
    • Miksi Hyytelösokerikuorrutus ei hyytynyt käytettäessä tuoremehua?
    • Voinko käyttää Hillosokeria marjapiirakoiden täytteissä?
    • Mikä on sopiva sekoitussuhde tomusokeri-vesikuorrutukselle?
    • Millä sokerilla valmistan mustaherukkahyytelöä?

    Lajittele viestejä

    • Uusin
    • Viimeisimmät tapahtumat
    • Eniten kommentteja

    Suodata luokan mukaan

    • Kaikki luokat
    • Tuotteet
    • Reseptit
    • Yleistä sokerista
    • Muita kysymyksiä
    Kysymysfoorumin tarjoaa
    Kirjaudu sisään Evästetiedot