Reseptit
- Siman valmistaminen – usein kysytyt kysymykset simasta
- Itse tehtyjen makeisten säilyminen
- Perinteinen mustikkapiirakka
- Virkistävä marjamehu
- Paljonko marjoja tai omenoita tarvitaan litraan hilloa?
- Luumusiirapin säilyvyys
- Voiko hyydytetyn mustikkakakun pakastaa?
- Paljonko sokeria käytetään höyrymehuun mehumaijalla tai kattilassa keitettävään marjamehuun?
- Makeisten ja kinuskin keittolämpötilat
- Liköörin korvaus
- Sitruunan korvaus?
- Raikas raparperijuoma: säilyvyys?
- Kakkukiilteen ohje
- Reseptissä lukee raakasokeria, mitä se on?
- Voiko Glukoosisiirapin korvata Tummalla siirapilla?
- Paljonko sima sisältää alkoholia?
- Voiko siman tehdä kuivahiivalla?
- Miksi Hyytelösokerikuorrutus ei hyytynyt käytettäessä tuoremehua?
- Voinko käyttää Hillosokeria marjapiirakoiden täytteissä?
- Mikä on sopiva sekoitussuhde tomusokeri-vesikuorrutukselle?
- Millä sokerilla valmistan mustaherukkahyytelöä?