Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Ovatko sokerit ja siirapit vegaanisia?

Kaikki Dansukker-tuotteet sopivat vegaaneille lukuun ottamatta Mansikanmakuista tomusokeria, joka sisältää eläinperäistä punaista elintarvikeväriä karmiinia (E120). Dansukker-sokereiden puhdistuksessa ei käytetä mitään eläinperäisiä aineita.
Dansukker Kuluttajapalvelu Ilmoita asiaton sisältö

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.