Missä hillot kannattaa säilyttää ja kauanko ne säilyvät?

Pidä hillot mieluiten jääkaapissa, sillä hillot säilyttävät arominsa ja värinsä parhaiten viileässä. Hillosokerilla tehty hillo säilyy avaamattomana tarvittaessa myös huoneenlämmössä valolta suojattuna. Hillo-marmeladisokerilla tehty hillo pitää säilyttää viileässä ja avattu purkki jääkaapissa. Minihillosokerilla ja Luomuhillosokerilla tehdyt marjahillot pitää säilyttää jääkaapissa. Ohjeitamme noudattaen valmistetut, purkitetut ja säilytetyt hillot säilyvät avaamattomina noin vuoden. Minihillosokerilla tehdyt marjahillot säilyvät avaamattomina jääkaapissa 6 kuukautta (avattuna noin kuukauden).
Dansukker Kuluttajapalvelu

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.