Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Miksi mansikat nousevat pintaan hillosokerilla keitettäessä?

Kysymykseni tulikin jo otsikossa esille vaikka kuinka on yrittänyt tehdä ohjeen mukaan. Samoin on käynyt muidenkin marjojen kanssa.
Kauko Laamanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Kiitos yhteydenotosta. Mansikoiden pintaan nousemista hillossa ei voi täysin välttää. Sitä voi kuitenkin vähentää pidemmällä jäähdytysajalla. Kannattaa antaa kuuman hillon jäähtyä kattilassa puolisen tuntia välillä sekoittaen, niin marjat jakautuvat tasaisemmin. Tölkityksen jälkeen hillotölkkiä voi myös käännellä silloin tällöin hillon jähmettyessä.

    Terveisin
    Kuluttajajapalvelu
    Dansukker Kuluttajapalvelu
  • Kiitos vastauksesta. Näin on tehty, paitsi ei loppu kääntelyä, koska on laitettu Atamon nesteessä kasteltu voipaperi hillon päälle ennen kannen sulkemista.
    Kauko Laamanen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.